(+34) 971 699 200 / URGÈNCIES (+34) 971 690 116
calvia-2000-contenedores-son-ferrer

Son Ferrer rep la primera partida de contenidors accessibles

Els contenidors de recollida selectiva s’hauran renovat per complet en aquesta zona al llarg d’aquest mes.

Calvià 2000 ha renovat el primer punt de recollida de residus municipals a Son Ferrer, amb la instal·lació de contenidors de càrrega lateral que compten amb el certificat de compliment de la norma d’accessibilitat universal UNEIX 170001. La resta de punts de recollida selectiva d’aquesta zona, fins a 45, s’aniran canviant fins a finals d’aquest mes.

Els nous contenidors compleixen les condicions d’accessibilitat universal certificades en la norma UNEIX 170001, que es refereixen a la condició que han de complir els entorns i productes per ser comprensibles, utilitzables i practicables per totes les persones en condicions de seguretat i comoditat i de la forma més autònoma i natural possible.

Els contenidors instal·lats compten amb boques més baixes que poden ser més accessibles per nins i nines o persones majors. A més, els nous contenidors tenen un relleu que permet la identificació de cada fracció per a persones amb discapacitat visual.

La renovació afecta únicament als contenidors de 3.200 litres per a la recollida selectiva d’envasos i paper-cartró (els grocs i els blaus, respectivament). El cost d’adquisició ha estat de 81.270 euros.

Share

Leave comment