(+34) 971 699 200 / URGÈNCIES (+34) 971 690 116
calvia-2000-nova-jornada-de-neteja-a-la-marina-de-magaluf

Nova jornada de neteja a la Marina de Magaluf

En aquesta actuacuió s’han recollit 1160 quilos de residus.

El servei de Medi Natural i Urbà de l’Ajuntament de Calvià, amb la col·laboració de Creu Roja i de la Conselleria de Medi Ambient, Agricultura i Pesca, ha dut a terme una jornada de neteja de l’Àrea Biològica Crítica (ABC) de la Marina de Magaluf.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és netejar aquesta zona d’especial interès biològic i sensibilitzar la ciutadania en temes de protecció del medi ambient, en relació al problema dels residus. Aquesta actuació de neteja, s’emmarca dins de la campanya europea “Let’s Clean Up Europe 2017”, una acció comuna a tota Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que es tira de forma incontrolada a l’entorn.

En aquesta actuació s’han recollit 1.160 quilos de residus. La neteja s’ha fet amb la col·laboració de voluntaris de la Creu Roja i personal de Medi ambient, coneixedors de la importància de la neteja de residus en aquesta zona amb espècies endèmiques i protegides. Calvià 2000 també ha col·laborat en la jornada de neteja amb el transport dels residus.

Des del Servei de Medi Natural i Urbà de l’Ajuntament de Calvià s’han dut a terme quatre actuacions de neteja dins de la campanya europea en el que va d’any i s’han programat cinc més fins al mes de juny.

Leave comment