(+34) 971 699 200 / URGÈNCIES (+34) 971 690 116
calvia-2000-les-obres-de-renovacio-de-la-xarxa-de-sanejament-provocaran-canvis-temporals-en-el-transit-a-via-cornisa-i-via-caleta

Les obres de renovació de la xarxa de sanejament provocaran canvis temporals en el trànsit a Via Cornisa i Via Caleta

Finalitzaran abans d’iniciar-se maig.

Calvià 2000 ha inicia aquesta setmana les obres de substitució de la xarxa de sanejament que transcorre en els carrers Via Cornisa i Via Caleta. Aquests treballs provocaran el tancament d’alguns trams d’aquestes vies, per la qual cosa serà necessari desviar el tràfic.

Via Caleta és un carrer sense sortida, en el qual caldrà ocupar una part per realitzar la síquia. Per poder fer aquests treballs sense risc, s’elimina la zona d’aparcament al mateix carrer. No obstant això, serà possible circular en un sol sentit per a accedir al pàrquing privat dels edificis, regulant el tràfic amb un semàfor en tots dos extrems del carrer. La durada prevista de les obres en aquesta via serà de dues setmanes, a iniciar-se aquest dijous, 16 de març.

Quant a la Via Cornisa, es tallarà el trànsit –permetent accés només als residents- i es proposarà un itinerari alternatiu (veure imatge adjunta). La duració prevista d’aquesta afecció és de 1,5 mesos.

 

Leave comment