(+34) 971 699 200 / URGÈNCIES (+34) 971 690 116

El Mallorca Live Festival acull la decoració de contenidors per a vidre cedits per Calvià 2000

L’artista plàstic urbà Mister Piro, al costat d’artistes novells, decora aquesta tarda les quatre campanes contenidores per a vidre que l’empresa Calvià 2000 ha cedit i traslladat al Mallorca Live Festival, a Magaluf. Aquestes quatre campanes, una vegada decorades, seran conferides al departament de Benestar Animal de l’Ajuntament de Calvià per al seu ús com a habitacle per a moixos, amb l’objecte de facilitar la gestió de les colònies ferals del municipi. D’aquesta forma, art i sostenibilitat s’uneixen en el marc del major festival de l’illa.

Dins de les actuacions per reduir residus durant el festival, està la instal·lació de “lloscòmetres” –cendrers de metacrilat patrocinats per Creu Roja i Calvià 2000, en els quals es competeix amb temes relacionats amb la música per albergar el major nombre de llosques- en el recinte del festival.

A més, el Festival contribueix a la protecció del medi ambient cedint part de la seva recaptació a programes de protecció mediambiental en la costa de Calvià desenvolupats per Creu Roja, i apostant un any més per tassons reutilitzables. En aquesta línia, Calvià 2000 recull de forma diferenciada els residus que es generen en el festival.

Aquestes són algunes de les iniciatives contingudes en el conveni de col·laboració signat entre l’empresa promotora del Mallorca Live Festival amb les empreses Calvià 2000, Hidrobal (subministradora de l’aigua potable) i amb Creu Roja Illes Balears.

Share

Leave comment