(+34) 971 699 200 / URGÈNCIES (+34) 971 690 116

El contingut d’un camió de recollida de Calvià 2000 s’incendia en el Polígon de Son Bugadelles

El contingut d’un camió recol·lector de residus s’ha incendiat aquest matí al Polígon de Son Bugadelles (Santa Ponça), sense conseqüències per als dos operaris que en aquest moment treballaven en la ruta. Després del seu pas pel carrer Madalena, els treballadors de Calvià 2000 s’han percatado del foc i la conductora del vehicle ha pogut estacionar en un descampat del carrer Illes Balears, on s’ha descarregat el contingut.
En una ràpida i eficaç actuació, s’han fet càrrec del foc utilitzant els extintors tant del propi camió com de la propera Deixalleria, i posteriorment, els Bombers de Mallorca han acabat d’extingir la combustió.
Després d’una primera inspecció dels residus bolcats, s’han descobert dues garrafes d’un producte etiquetat com etilenglicol -comú en tallers mecànics-, una d’elles totalment cremada i l’altra amb signes d’haver explotat, i que probablement puguin ser la causa de la ignició. L’incident s’ha posat en coneixement de la Policia Local i de la Guàrdia Civil.
Es tracta del segon incident de combustió de residus a l’interior de la caixa d’un camió recol·lector de residus ocorregut al Polígonde Son Bugadelles en els darrers nou mesos. En l’ocasió anterior, es va produir una explosió que va ferir lleument als dos treballadors de la ruta.

Crida als negocis del Polígon: no llençar residus perillosos als contenidors.

Per aquest motiu, Calvià 2000 fa una crida a tots els negocis d’aquest polígon industrial perquè no tirin productes perillosos als contenidors de la via pública, sinó que es desfacin d’ells seguint les lleis i usant un gestor autoritzat.

Leave comment