(+34) 971 699 200 / URGÈNCIES (+34) 971 690 116
calvia-2000-Alcalde-y-conseller-presentan-nuevos-programas-de-formación-y-empleo

“Infoverd” forma a 10 persones per a ser informadores mediambientals

El batle de Calvià, Alfonso Rodríguez Badal, i el conseller de Treball, Comerç i Indústria, Iago Negueruela, han presentat avui al consistori municipal els Programes SOIB JOVE Formació i Ocupació, i SOIB 30 Formació i Ocupació. Hi participen un total de 55 persones desocupades, joves menors de 30 anys, aturats de llarga durada majors de 30 anys i els professionals de gestió de programes, realitzant obres d’interès general en el municipi de Calvià.

El passat dia 31 de gener es varen iniciar a l’IFOC dos programes que han permès la contractació durant 9 mesos de professionals inscrits al SOIB i aturats menors de 30 anys, demandants d’ocupació i inscrits al sistema nacional de garantia juvenil.

BOSC URBÀ (1.260 hores): Contractacions de 3 professionals i 10 alumnes-treballadors.Durant aquest temps podran obtenir dos certificats de professionalitat: “Activitats auxiliars en aprofitaments forestals” i “Activitats auxiliars en conservació i millora de monts” mitjançant la realització d’actuacions forestals en zones urbanes i periurbanes de Sant Ponça, Costa de la Calma, Parc Arqueològic de Sa Morisca, Galatzó i altres zones del municipi.

SENDA (1.260 hores): Contractats 4 professionals i 10 alumnes-treballadors. S’executarà el certificat de professionalitat de Guia per itineraris de baixa i mitja muntanya, tot realitzant tasques de definició, catalogació, senyalització i altres actuacions relacionades amb senders i rutes d’interès excursionista a tot el municipi.

Aquests programes tenen una subvenció total de 327.212,10 euros a través del Servei d’Ocupació dels Illes Balears (SOIB), amb la participació del SEPE i el cofinançament del Fons Social Europeu (FSE), a través del Programa Operatiu d’Ocupació Juvenil per al període 2014-2020.

Informació sobre tractament de residus

El passat dia 15 de febrer es varen iniciar a l’IFOC dos programes, que han permès la contractació de professionals inscrits al SOIB i aturats majors de 30 anys, demandants d’ocupació,

INFOVERD (1.680 hores): És un projecte amb una durada de 12 mesos format per 4 professionals i 10 alumnes-treballadors, aquesta iniciativa totalment innovadora permetrà la realització d’accions d’informació relacionades amb el reciclatge i el tractament de residus a hotels, establiment comercials i amb la població en general del municipi de Calvià, per altra banda s’impartirà el certificat de professionalitat d’Activitats Administratives amb relació amb el client amb mòduls d’administració, informàtica i anglès.

SON FERRER (1.260 hores): És un projecte format per 4 professionals i 10 alumnes/treballadors. Durant aquest temps podran obtenir el certificat d’Activitats auxiliars en vivers, jardins i centres de jardineria i un certificat parcial d’activitats auxiliars en agricultura, centrant la seva activitat a zones enjardinades de Son Ferrer principalment, però també al viver municipal, a les instal·lacions de la Llar de Calvià i a Galatzó.

Aquests programes tenen una subvenció total de 383.880 euros a través del Servei d’Ocupació dels Illes Balears (SOIB) i amb fons de la LXIV Conferència Sectorial d’Ocupació i Assumptes Laborals.

Quan finalitzin tots els projectes esmentats, l’IFOC posarà a la seva disposició els recursos necessaris per fomentar l’ocupació d’aquests treballadors, entre els quals l’Agència de Col·locació Municipal i el Servei d’orientació, d’atenció a l’emprenedor i de formació.

 

Alcalde y conseller presentan uevos programas de formación y empleo
Alcalde y conseller presentan uevos programas de formación y empleo

Leave comment