(+34) 971 699 200 / URGÈNCIES (+34) 971 690 116

Reorganitzem els Serveis i Desinfectem zones freqüentades

Hem reorganitzat els serveis per aplicar les mesures de prevención del Coronavirus COVID-19.

S'estan fet tasques de neteja de tots els contenidors i papereres del municipi, amb la utilització de producte desinfectant i s'han destinat tres equips per a per a dur a terme neteja i desinfecció (fregat i aigualeig) de zones més freqüentades com a supermercats, centres mèdics, farmàcies, etc. Aquesta setmana se sumaran 9 equips més que, habitualment es dediquen a fer ruta de neteja viària en zones d'hotels.

A causa de la situació actual, la Deixalleria roman tancada i s'ha suspès el servei de recollida de trastos (Servei Disponible, Activat el mes de Maig), mentre que es manté en funcionament el servei de recollida de branques a domicili a demanda (ja que els operaris poden accedir als jardins particulars per a retirar-la). Es prega NO depositar Roba als contenidors de Residu tèxtil.

Així mateix, des de l'empresa municipal OhLimpia, i atès que els centres estan tancats al públic, realitzen una neteja i desinfecció a fons en tots els establiments en els quals té presència.

També s'ha reorganitzat el servei del Cicle de l'Aigua per a mantenir en tot moment la qualitat de l'aigua depurada.

Tant Calvià 2000 com OhLimpia hem establert uns protocols de protecció i seguretat per al personal, amb EPIs necessàries (Equips de Protecció Individual), seguint les recomanacions de ANEPMA (Associació Nacional d'Empreses Públiques de Medi Ambient), que van adaptant-se a les situacions que van sorgint.

Pot posar-se en contacte amb nosaltres en el telèfon 971 699 200 i a través de buzon@calvia2000.es

Share

Leave comment