(+34) 971 699 200 / URGÈNCIES (+34) 971 690 116
calvia-2000-comencen-les-obres-del-nou-collector-daigues-residuals-de-magaluf

Comencen les obres del nou col·lector d’aigües residuals de Magaluf

Es reduirà el volum d’aigua residual cap a impulsions de primeres línies.

Calvià 2000 comença aquesta setmana les obres d’execució del nou col·lector d’aigües residuals de la Avinguda de l’Olivera (Magaluf). Aquesta obra s’emmarca en l’objectiu estratègic de renovar la xarxa de sanejament, desenvolupat per l’àrea de Cicle de l’Aigua, realitzant actuacions molt localitzades de substitució de trams de xarxes obsoletes o amb problemes estructurals que impedeixen el seu correcte funcionament.

Aquesta actuació presenta un especial interès, atès que s’integra en el pla de reordenació de xarxes de sanejament que permetrà reduir el volum d’aigua residual vehiculat cap a les impulsions de primeres línies, reduint-se amb això la sobrecàrrega i riscs d’avaria.

Els treballs per a l’execució del nou col·lector d’aigües comencen aquesta setmana i es desenvoluparan fins al mes de febrer. Per tal d’optimitzar l’organització de les tasques i reduir les molèsties als veïns en la mesura del possible, les obres s’han dividit en tres fases. En cadascuna d’elles, haurà de desviar-se el trànsit rodat, d’acord als plànols adjunts. La Fase 1 comença aquesta mateixa setmana, i es concentra en l’encreuament entre el carrer Blanc i la Avinguda de l’Olivera.

El pressupost d’inversió per a la renovació del col·lector, consistent en una conducció enterrada amb pous per al seu registre, és de 77.246 euros. A més, en aquesta obra es renovaran les escomeses domiliciliàries existents per a connectar-les a la nova xarxa.

Leave comment