(+34) 971 699 200 / URGÈNCIES (+34) 971 690 116
calvia-2000-ponencia-contratación-pública

Calvià 2000, seleccionada per al Congrés internacional sobre contractació pública

Han seleccionat el projecte de lluita contra la corrupció i transparència de Calvià 2000 pel seu caràcter innovador i compromès amb la contractació pública íntegra pel #CICP18 Congrés internacional sobre la contractació pública 2018.

Al Congrés celebrat entre ahir i avui a l’edifici del Paranimf del Campus de Conca, ha estat el Director d’Assessoria Jurídica i Contractació de Calvià 2000, Enric Terrassa, qui ha presentat la ponència “Ètica i contractació pública. Programes de compliment normatiu i canals de denúncia”.

Terrassa ha defensat que la contractació pública és un dels camps més exposats a la corrupció, havent-se d’analitzar si la nova Llei de Contractes del Sector Públic incorpora tots els mecanismes al seu abast per combatre-la. Aquesta llei aspira a dissenyar un sistema de contractació pública més íntegre, no obstant això, no detalla mesures concretes per lluitar contra el frau, per la qual cosa el seu abast ha de completar-se amb programes de compliment normatiu, tant en l’organització pública com a la privada.

Leave comment